2019:

15. august – 15. september // August 15th - September 15th
Photometrics, Separatutstilling Tegnerforbundet, Oslo (Link)
Photometrics, Solo exhibition, Tegnerforbundet, Oslo (Link)

Copy of Fra Villa Romsli, 2019.  Fargeblyant på papir, 70 cm x 50 cm.     //     From Villa Romsli, 2019. Coloured pencil on paper, 70 cm x 50 cm.

PHOTOMETRICS

Jeg arbeider med tegning primært basert på fotografi, der teknikken og tidsbruken er en viktig del av uttrykket. Formalt jobber jeg hovedsakelig med rene blyanttegninger, samt mer skulpturelle tegnebaserte arbeider. Tid, manuelt arbeid, verdiforskyvning, illusjon og vippepunktet mellom tegning og fotografi er viktige komponenter i mitt kunstneriske virke.

Til utstillingen i Tegnerforbundet tar jeg for meg fotografiets hovedbetingelse, nemlig lyset, både som en konkret formstudie og en undersøkelse der målet er å gjenskape selve effekten lyset har på persepsjonsapparatet. Å etterligne øyet og kameraet som henholdsvis synsapparat og synsteknologi er sentralt i flere deler av mitt prosjekt.

-Hanne Grieg Hermansen

Utstillingen er støttet av Kulturrådet og Regionale prosjektmidler.

Tegnerforbundet holder åpne omvisninger hver onsdag kl. 16:30 i utstillingsperioden. For oppdateringer om aktuelle arrangementer følg med på vår hjemmeside og Facebook

 Arrangementene er gratis og åpne for alle. 

2020:

14. mars – 31. mai // March 14th - May 31th
Separatutstilling Østfold Kunstsenter, Fredrikstad
Solo exhibition, Østfold Kunstsenter, Fredrikstad


19. juni - 16. august // June 19th - August 16th
Duoutstilling, Nordnorsk Kunstnersenter, Svolvær
Duo exhibition Nordnorsk Kunstnersenter, Svolvær